• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

AD Zaterdag + Digitaal Abonnement

45%
Korting

Aanbieding!

AD Zaterdag + Digitaal Abonnement

Oorspronkelijke prijs was: €6.88.Huidige prijs is: €3.75.

  • Onbeperkt toegang tot Premiumartikelen
  • 24/7 nieuws uit binnen- en buitenland
  • Focus op sport, showbizz en regio
  • Snelle live-verslagen bij groot nieuws
  • Dagelijks ruim 2,5 miljoen lezers

Het Algemeen Dagblad Weekend Abonnement

Het Algemeen Dagblad weekendabonnement brengt hoogwaardige journalistiek en uitgebreide verslaggeving bij u thuis. Elke zaterdagochtend (voor 7.00 uur) ontvangt u de gedrukte weekendeditie van het Algemeen Dagblad, boordevol diepgaande reportages, opinies, interviews en achtergrondverhalen.

Voor de nieuwsgierige geest

Op een toegankelijke en aantrekkelijke manier brengt het AD u het laatste nieuws met een focus op sport, showbizz en regio. Bovendien staat AD.nl bekend om zijn snelle live-verslagen bij belangrijk nieuws.

Geniet van Mezza en de weekendbijlagen

De weekendeditie van het Algemeen Dagblad bevat twee extra bijlagen en het Magazine Mezza. Laat u verrassen door boeiende artikelen, exclusieve interviews en diepgaande analyses en maak uw weekend nog interessanter.

Toegang tot de digitale krant

Met het Algemeen Dagblad weekendabonnement heeft u niet alleen de gedrukte editie in handen, maar krijgt u ook volledige toegang tot de digitale versie van het AD en alle premium artikelen. Lees het laatste nieuws, bekijk video’s en ontdek de exclusieve online content via de AD-website en mobiele app.

Sluit vandaag nog uw AD weekendabonnement af

Wacht niet langer en sluit vandaag nog uw Algemeen Dagblad weekendabonnement af. Kies voor hoogwaardige journalistiek, geniet van tijdschrift Mezza en de weekendbijlagen en blijf op de hoogte dankzij de digitale editie van het AD.

Binnen 14 dagen na ontvangst -> Niet tevreden? Geld terug!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact