NRC Next

NRC Next

Het NRC Next: de ochtendkrant met opgewekte toon die de wereld helpt te begrijpen.

  • Met spraakmakende covers en aangrijpende fotoseries.
  • Vanaf 05:00 uur te lezen op alle schermen en vóór 07:00 in de bus.
  • Uitgebreide zaterdagkrant

NRC Next

NRC next is een complete ochtendkrant welke aandacht heeft voor Nederland en de wereld. Door middel van achtergronden die verrassen worden de lezers aan het denken gezet.

Naast dit brede nieuws, heeft nrc.next ook een persoonlijk katern wat wil inspireren en betekenis geeft aan het leven.De volgende rubrieken hebben een plaats in nrc.next: politiek, binnenlands nieuws, buitenlands nieuws, economie, wetenschap, sport, opinie, cultuur, gezondheid, eten en techniek.

FAQ proefabonnement NRC Next

Heb je een vraag over een proefabonnement op het NRC Next? Wellicht vind je het antwoord op je vraag in onderstaand overzicht van veelgestelde vragen:
Kan ik alleen een proefabonnement op het NRC Next afsluiten voor de zaterdag?
Alleen geïnteresseerd in een NRC Next proefabonnement op zaterdag? Op onze pagina NRC Next zaterdag vind je een mooie aanbieding!
Waar kan ik een speciale aanbieding vinden voor een proefabonnement op het NRC Next?
Ben je op zoek naar een bijzondere actie of aanbieding voor een proefabonnement op het NRC Next? Bekijk dan onze pagina NRC Next voor een overzicht van alle aanbiedingen.
Wat is het goedkoopste proefabonnement op het NRC Next?
Het goedkoopste abonnement op het NRC Next is de aanbieding van €2,- per week met volledige toegang tot al het nieuws op de NRC Next website.