• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Trouw Zaterdag + Digitaal Abonnement

38%
Korting

Aanbieding!

Trouw Zaterdag + Digitaal Abonnement

Oorspronkelijke prijs was: €7.38.Huidige prijs is: €3.95.

  • Onbeperkt toegang tot artikelen
  • Lees de digitale versie op tablet, smartphone of computer
  • Eenmaal gedownload is de krant ook offline te lezen
  • Betrokken, constructieve krant met idealen
  • Duiding met achtergronden, analyses en debat

Trouw Weekend Abonnement

Trouw staat bekend om het verslaan van het échte nieuws, waarbij de waan van de dag wordt weerstaan. De krant gaat verder dan oppervlakkige berichtgeving en duidt het nieuws. Trouw duikt in de geschiedenis, ontrafelt de drijfveren van hoofdrolspelers en kijkt ver over de grenzen om de volledige context te begrijpen.

Politiek nieuws en ruimte voor opinie & debat

Trouw legt het accent op politiek nieuws en biedt veel ruimte voor opinie en debat. De krant neemt standpunten in en nodigt lezers uit om hun mening te delen. Bovendien wordt er dagelijks bericht over duurzame ontwikkeling, waarbij niet alleen de problemen worden belicht, maar ook oplossingen worden besproken.

Verdieping en inspiratie

Naast het dagelijkse nieuws bevat de weekendeditie van Trouw extra bijlagen en speciale thema-uitgaven die verdieping en inspiratie bieden. Laat u meeslepen door boeiende artikelen, exclusieve interviews en inzichtelijke analyses.

Digitale editie

U kunt de digitale Trouw op veel verschillende manieren lezen: op uw smartphone, tablet of computer. Ongeacht hoe u de krant leest, kunt u altijd rekenen op de diepgaande journalistiek waar Trouw om bekend staat.

Sluit vandaag nog uw Trouw weekendabonnement af

Wacht niet langer en sluit vandaag nog uw Trouw weekendabonnement af. Kies voor hoogwaardige journalistiek met diepgaande duiding, analyses, achtergronden en ruimte voor opinie en debat.

Binnen 14 dagen na ontvangst -> Niet tevreden? Geld terug!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact