• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Archeologie Magazine

61%
Korting

Aanbieding!

Archeologie Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €50.70.Huidige prijs is: €19.95.

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Nergens goedkoper!

Archeologie Magazine is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat zich volledig richt op archeologie, cultuur, geschiedenis en reizen. Het magazine biedt een breed scala aan boeiende, rijk geïllustreerde verhalen die de opkomst, bloei en ondergang van oude beschavingen over de hele wereld verkennen. Van nieuwe wereldwijde opgravingen tot verrassende vondsten, Archeologie Magazine neemt lezers mee op een ontdekkingsreis door verschillende tijdperken, van de prehistorie tot de moderne tijd.

 

Het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar en biedt naast de reguliere edities ook speciale uitgaven die zich richten op bepaalde steden, regio’s of thema’s, waarmee het blad een unieke kijk geeft op de archeologische geschiedenis van deze specifieke locaties. Daarnaast bevat het tijdschrift verschillende samenwerkingen met archeologische musea, universiteiten en andere partners die bijdragen aan de inhoudelijke diepgang van het magazine.

 

Met een abonnement op Archeologie Magazine blijf je op de hoogte van alles dat met archeologie te maken heeft. Het tijdschrift biedt o.a. uitgebreide artikelen en rubrieken, recensies en evenementenkalenders en is een waardevolle bron voor iedereen die geïnteresseerd is in archeologische en alles dat daarbij komt kijken. Het is een duik in de rijke geschiedenis die onze aarde herbergt.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact