• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Buitenleven

6%
Korting

Aanbieding!

Buitenleven

Oorspronkelijke prijs was: €103.50.Huidige prijs is: €97.50.

  • Verschijnt 9x per jaar
  • Voor de natuurliefhebber
  • Nergens goedkoper!

Het tijdschrift Buitenleven is het inspiratiemagazine op het gebied van huis, tuin en het buitenleven. Het magazine richt zich op mensen die graag de handen uit de mouwen steken, genieten van tuinieren en geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en het milieu.

 

In elk nummer van Buitenleven vind je prachtige reportages over bijzondere Nederlandse landschappen, boeiende interviews met experts op het gebied van tuinieren en duurzaamheid, maar ook praktische tips en adviezen voor het onderhouden van jouw eigen tuin en moestuin. Daarnaast bevat elk nummer heerlijke recepten voor seizoensgebonden gerechten en verhalen over het leven in de natuur.

 

Het lezen van Buitenleven biedt veel voordelen. Het is een bron van inspiratie voor iedereen die graag in de natuur is en het helpt je bij het ontdekken van nieuwe plekken om te bezoeken en nieuwe ideeën voor jouw eigen tuin. Daarnaast biedt het tijdschrift praktische informatie en adviezen die je helpen om het beste uit jouw tuin en moestuin te halen.

 

Met Buitenleven haal je 9 keer per jaar een inspirerend tijdschrift in huis dat helpt om optimaal te genieten van het buitenleven. Het is een onmisbare bron van informatie en inspiratie voor iedereen die houdt van tuinieren en natuur. Als abonnee van Buitenleven ben je altijd voordeliger uit ten opzichte van losse nummers en krijg je de nieuwste editie altijd als eerste thuisbezorgd.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact