• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

De Tuin Op Tafel

18%
Korting

Aanbieding!

De Tuin Op Tafel

Oorspronkelijke prijs was: €34.00.Huidige prijs is: €27.95.

  • Verschijnt 4x per jaar
  • Voor de buitenmensen
  • Nergens goedkoper!

De Tuin op Tafel is hét Nederlandse tijdschrift voor iedereen die van tuinieren én koken houdt! In het blad worden de lekkerste recepten, de mooiste tuininspiratie en praktische tips gegeven om jouw groene vingers nog verder te ontwikkelen. Het blad is geschikt voor een divers publiek: van ervaren tuiniers tot beginnende koks en iedereen daartussenin. Het doel is om iedereen te motiveren en te inspireren die graag tijd doorbrengt in de tuin én in de keuken en het beste uit beide werelden wil halen.

 

Voordelen voor lezers

 

Als lezer van De Tuin op Tafel geniet je van vele voordelen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinieren en koken, ontdek je nieuwe recepten en tuinprojecten en leer je meer over verschillende plantensoorten en hun toepassingen in de keuken. Met een abonnement kun je altijd rekenen op inspiratie en handige tips die perfect aansluiten op het seizoen. Het blad wordt vier keer per jaar thuisbezorgd zodat je altijd en overal op de hoogte bent van alles wat dit blad te bieden heeft. Het staat boordevol praktische informatie en mooie foto’s.

 

Kortom, als je van tuinieren en koken houdt, mag De Tuin op Tafel niet ontbreken in jouw collectie. Bestel vandaag nog een abonnement voor jezelf of als cadeau en laat je inspireren door alles wat de groene wereld te bieden heeft!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact