• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Fiets

9%
Korting

Aanbieding!

Fiets

Oorspronkelijke prijs was: €21.90.Huidige prijs is: €19.99.

  • Verschijnt iedere maand
  • Voor de sportliefhebbers
  • Nergens goedkoper!

Het tijdschrift Fiets is het grootste race & MTB magazine van Nederland op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld rondfietsen. Al ruim 30 jaar vertelt het magazine Fiets maandelijks hoe je het meeste uit je hobby kunt halen. In iedere editie wordt aandacht besteedt aan materiaal, techniek, training, voeding, wielersport en achtergronden.

 

Het tijdschrift besteedt veel aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fietstechnologie, zoals elektrische fietsen, GPS-apparaten en fietscomputers. Dit biedt lezers de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en innovaties in de fietswereld.

 

Fiets richt zich ook op trainingstips voor verschillende soorten fietstochten en wedstrijden, evenals artikelen over gezonde voeding voor fietsers. Dit is waardevol voor lezers die hun fietstechniek willen verbeteren en hun lichaam willen voorbereiden op lange afstanden en uitdagende fietstochten.

 

Het tijdschrift bevat regelmatig interviews met bekende fietsers, zoals professionals en beroemdheden die graag fietsen. Dit biedt lezers een kijkje achter de schermen van de fietswereld en geeft hen de kans om te leren van de ervaringen en inzichten van succesvolle fietsers.

 

Fiets publiceert ook tests en recensies van fietsen, kleding en accessoires, om fietsers te helpen bij het maken van de beste keuzes bij het kopen van fietsproducten. Dit is nuttig voor lezers die op zoek zijn naar de beste producten voor hun specifieke behoeften en budget.

 

Fiets houdt lezers op de hoogte van het laatste nieuws en aankomende evenementen in de fietswereld. Hierdoor kunnen lezers geïnformeerd worden over nieuwe kansen om deel te nemen aan fietsactiviteiten en gebeurtenissen in de fietsgemeenschap.

 

Kortom, in het tijdschrift Fiets kunt u veel informatie en inspiratie vinden voor uw volgende fietsavontuur. Of u nu geïnteresseerd bent in het ontdekken van nieuwe fietsroutes, het upgraden van uw fietstechnologie, het verbeteren van uw training en voeding, het leren van succesvolle fietsers of het vinden van de beste fietsproducten, Fiets biedt een breed scala aan interessante en nuttige artikelen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact