• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

FietsActief

22%
Korting

Aanbieding!

FietsActief

Oorspronkelijke prijs was: €28.88.Huidige prijs is: €22.50.

  • Verschijnt 7x per jaar
  • Voor de sportliefhebbers
  • Nergens goedkoper!

FietsActief is hét fietsmagazine voor recreatieve fietsers. Als inspirerende, betrouwbare en praktische fietsgids helpt het tijdschrift je om steeds nieuwe en leuke plekken te ontdekken. Naast het reguliere tijdschrift ontvang je elke editie een uitneembare Streekgids met routes, afstapadressen en kortingsacties, zodat je nog meer uit je fietstochten kunt halen.

 

Met FietsActief haal je een onmisbare bron van informatie en inspiratie in huis die je helpt om optimaal te genieten van het fietsen. Het is een geweldige manier om nieuwe fietsroutes en bestemmingen te ontdekken, op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de fietswereld en je eigen fietsvaardigheden te verbeteren.

 

In elk nummer van FietsActief vind je inspirerende reportages over de mooiste fietsroutes in Nederland en daarbuiten, interviews, praktische tips voor het onderhouden en repareren van je fiets en informatie over de nieuwste fietsmodellen en -accessoires.

 

Met een abonnement op FietsActief ontvang je elk kwartaal als eerste de nieuwe uitgave in je brievenbus. Je krijgt bovendien toegang tot het digitale route-archief met meer dan 75 routes, inclusief kaart, beschrijving en gps-bestanden.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact