• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Toeractief

2%
Korting

Aanbieding!

Toeractief

Oorspronkelijke prijs was: €80.50.Huidige prijs is: €79.00.

  • Verschijnt 7x per jaar
  • Voor de buitenmensen
  • Nergens goedkoper!

Toeractief is hét tijdschrift voor iedereen die graag wandelt en fietst in Nederland. Dit magazine, dat zeven keer per jaar verschijnt, biedt unieke fiets- en wandelroutes, verrijkt met prachtige foto’s, bezienswaardigheden, culturele informatie, interessante weetjes, en praktische tests en tips. Elk nummer bevat een handig en uniek routeboekje op A5-formaat, waardoor lezers geïnspireerd worden om nieuwe gebieden te ontdekken. De inhoud van Toeractief is divers: van solowandelingen en natuur-gebaseerde therapieën tot meerdaagse fietstochten en winterzwemmen, elke editie biedt verrassende inzichten en tips voor buitenactiviteiten.

 

Toeractief onderscheidt zich door de combinatie van sfeerverhalen, met uitgebreide fotoreportages, die lezers meenemen langs de geschiedenis, achtergrond, en flora en fauna van de routes. Dit maakt het tijdschrift meer dan alleen een gids; het is een bron van inspiratie voor iedereen die de Nederlandse natuur graag op een actieve manier beleeft. Daarnaast blijven lezers op de hoogte van de nieuwste trends en gadgets op het gebied van wandelen en fietsen.

 

Abonnees hebben toegang tot het online archief en ontvangen het magazine gratis thuis. Een abonnement op Toeractief is ideaal voor actieve buitenmensen die graag nieuwe routes verkennen en meer willen leren over de Nederlandse natuur en cultuur.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact