• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Grazia

19%
Korting

Aanbieding!

Grazia

Oorspronkelijke prijs was: €17.20.Huidige prijs is: €13.98.

  • Verschijnt 8x per jaar
  • Speciaal voor vrouwen
  • Nergens goedkoper!

Ontdek de wereld van glamour, stijl en inspiratie met een abonnement op Grazia, hét lifestyle magazine voor de moderne vrouw. Met Grazia blijf je op de hoogte van het meest betrouwbare celebrity nieuws, waargebeurde verhalen, beauty tips en high-end fashion. Het magazine neemt je mee in een wereld van genieten, uitgaan, reizen en er tiptop uitzien – alle fijne dingen van het leven.

 

Grazia biedt een veelzijdige mix van onderwerpen, waaronder mode, beauty, psyche, health, entertainmentnieuws, opinie, real-life verhalen en actualiteit. Altijd aanwezig op de plekken die ertoe doen, onderhoudt Grazia sterke banden met influencers en bekende Nederlanders. Hierdoor krijg je een exclusief kijkje achter de schermen en blijf je op de hoogte van de laatste trends.

 

Het magazine richt zich volledig op haar doelgroep: ambitieuze, jonge vrouwen. Grazia belicht niet alleen onderwerpen als fashion, beauty en lifestyle, maar pakt ook maatschappelijke relevante thema’s aan. Iedere editie staat in het teken van een specifiek thema, zoals female empowerment, zelfliefde, gender en body positivity. Grazia omarmt diversiteit en laat zien dat iedereen erbij hoort.

 

Met een abonnement op Grazia haal je niet alleen een bron van entertainment in huis, maar ook een magazine die je inspireert, informeert en motiveert. Laat je meeslepen in de boeiende wereld van Grazia.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact