• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Helden Magazine

5%
Korting

Aanbieding!

Helden Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €26.25.Huidige prijs is: €24.99.

  • Verschijnt 5x per jaar
  • Voor de sportliefhebbers
  • Nergens goedkoper!

Ontdek de mens achter de topsporter met een abonnement op Helden Magazine!

 

Ben je geïnteresseerd in de persoonlijke verhalen van Nederlandse sporthelden? Zoek niet verder! Helden Magazine biedt vijf keer per jaar een unieke inkijk in het leven van topsporters, met inspirerende verhalen en exclusieve fotografie.

 

Helden Magazine gaat verder dan de sportieve prestaties. Het tijdschrift doet haar uiterste best om elke editie te vullen met bijzondere verhalen over iconen als Mathieu van der Poel, Nyck de Vries, Frank Rijkaard, Irene Schouten, Vivianne Miedema, Suzanne Schulting, en nog veel meer. Het is jouw kans om de mens achter de sporter te ontdekken met onthullende interviews die dieper graven dan ooit tevoren.

 

In Helden Magazine delen kampioenen hun geheimen en vertellen topsporters wat hen werkelijk beweegt. Met exclusieve interviews brengt het tijdschrift je dichter bij de topsporters.

 

Mis geen enkel verhaal en wordt nu abonnee! Helden Magazine biedt verschillende abonnementsvormen zodat je de verhalen kunt ontvangen die jou het meest interesseren. Neem nu een abonnement op Helden Magazine, of geef het als het perfecte cadeau aan een sportliefhebber in jouw leven.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact