• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Het Weer Magazine

58%
Korting

Aanbieding!

Het Weer Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €47.70.Huidige prijs is: €19.95.

  • Verschijnt 5x per jaar
  • Voor de natuurliefhebbers
  • Nergens goedkoper!

Het Weer Magazine is dé plek voor iedereen die gefascineerd is door meteorologie en klimaatverandering. Het blad is een goudmijn voor zowel de casual weerfan als de doorgewinterde expert, vol met diepgaande artikelen over weerpatronen, duurzaamheid en de invloed van klimaat op onze wereld. Of je nu geïnteresseerd bent in de nieuwste weervoorspellingen of diepgravende analyses van klimaatverandering, dit tijdschrift heeft het allemaal.

 

Het Weer Magazine staat niet alleen bekend om zijn nauwkeurige weerupdates, maar ook om de inspirerende interviews met toonaangevende meteorologen en klimaatwetenschappers. Zij delen hun nieuwste bevindingen en inzichten, waardoor je op de hoogte blijft van alle belangrijke ontwikkelingen in de wereld van het weer en klimaat. Daarnaast vind je praktische tips voor bijvoorbeeld weerfotografie en boeiende verhalen van stormjagers.

 

Met een sterke focus op zowel educatie als entertainment, verbindt Het Weer Magazine de community van weerenthousiastelingen. Het tijdschrift is rijk geïllustreerd met prachtige foto’s die de wonderlijke wereld van het weer vastleggen. Of je nu een hobbyist bent of een professionele meteoroloog, Het Weer Magazine is jouw ultieme bron voor alles wat met weer en klimaat te maken heeft, gepresenteerd op een toegankelijke en aantrekkelijke manier.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact