• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

HobbyHandig

40%
Korting

Aanbieding!

HobbyHandig

Oorspronkelijke prijs was: €83.00.Huidige prijs is: €49.80.

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Voor de creatievelingen
  • Nergens goedkoper!

HobbyHandig, sinds 1989 een favoriet onder Nederlandse creatievelingen, is dé gids voor iedereen die van handwerken, DIY en knutselen houdt. Dit tijdschrift staat vol met kleurrijke pagina’s die allerlei creatieve hobby’s beslaan, van haken en breien tot naaien, scrapbooking, en het opfleuren van je huis. Elke uitgave zit bomvol met frisse ideeën, duidelijke stap-voor-stap instructies, en slimme tips die zowel beginners als doorgewinterde hobbyisten zullen aanspreken en inspireren.

 

In HobbyHandig vind je meer dan alleen projecten. Het tijdschrift praat je bij over de laatste trends door interviews met bekende creatieven en artikelen die diep duiken in nieuwe materialen, technieken en tools. Deze informatie maakt HobbyHandig onmisbaar voor iedereen die graag nieuwe dingen leert en zijn of haar creatieve talenten wil uitbreiden.

 

Maar HobbyHandig is meer dan een tijdschrift; het is een gemeenschap die creativiteit viert. Met ruimte om ideeën en projecten te delen, moedigt het tijdschrift iedereen aan om de vreugde van het maken te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor in je vrije tijd of je creatieve vaardigheden wilt verbeteren, HobbyHandig staat voor je klaar. Het tijdschrift is door zijn jarenlange ervaring en toewijding aan creatieve groei een betrouwbare bron voor elke hobbyist.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact