• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Gardeners World

28%
Korting

Aanbieding!

Gardeners World

Oorspronkelijke prijs was: €20.97.Huidige prijs is: €15.00.

  • Verschijnt 10x per jaar
  • Speciaal voor mannen én vrouwen
  • Nergens goedkoper!

Gardeners’ World is de ultieme gids voor elke tuinier, een onmisbaar hulpmiddel voor zowel beginners als gevorderden met groene vingers. Dit tuinblad, dat tien keer per jaar verschijnt, is een schat aan informatie en inspiratie, speciaal ontworpen om je tuinervaring te verrijken. Elke editie van Gardeners’ World duikt diep in de essentie van het seizoensgebonden tuinieren, met een focus op wat er elke maand in de tuin gebeurt van bloeiende planten en optimale planttijden tot zorgtips voor je planten.

 

Het blad biedt een veelheid aan tuinadvies, inclusief onderhoudstips, biodiversiteit, en ecologisch tuinieren. Naast praktische handleidingen voor het kweken van fruit, groenten en sierplanten. Verwacht gedetailleerde artikelen over de flora en fauna in je tuin, aangevuld met creatieve recepten voor de culinaire verwerking van je oogst. Gardeners’ World staat ook vol met inspirerende tuinontwerpen, recensies van tuinproducten en interviews met tuinexperts. Hierdoor is het tijdschrift een essentiële bron van kennis en motivatie is voor iedereen gepassioneerd door tuinieren.

 

Door zijn rijke inhoud en seizoensgebonden benadering is Gardeners’ World niet alleen een magazine, maar een partner in tuinieren, die lezers voorziet van alle benodigde informatie om hun tuin het hele jaar door te laten floreren.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact