• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Landleven Special

30%
Korting

Aanbieding!

Landleven Special

Oorspronkelijke prijs was: €35.80.Huidige prijs is: €25.00.

  • Verschijnt 4x per jaar
  • Voor de buitenmensen
  • Nergens goedkoper!

Landleven Special is een uitgave die zich richt op de essentie van het buitenwonen, met een focus op diverse thema’s gerelateerd aan het buitenleven. Deze special-edities van Landleven zijn ontworpen als prachtige bewaarnummers die elke liefhebber van het landelijke leven zal koesteren.

 

Met meer dan 130 pagina’s per uitgave, behandelen ze een breed scala aan onderwerpen: van bakken, handwerken, en tuinieren tot aan doe-het-zelf projecten. De inhoud is rijk aan diepgaande artikelen, praktische tips, stap-voor-stap handleidingen, en interviews met experts. De fotografie benadrukt de schoonheid van het platteland en draagt bij aan het gevoel van verbondenheid met de natuur.

 

Landleven Special verschijnt vier keer per jaar en elke editie duikt diep in specifieke aspecten van het landelijk leven, waardoor lezers worden voorzien van een constante stroom van inspiratie en kennis. Of het nu gaat om de inrichting van het huis in landelijke stijl, culinaire inspiratie uit de plattelandskeuken, of tips voor het verzorgen van de tuin en het land, deze specials zijn een ode aan het leven buiten de stad, samengesteld voor iedereen die droomt of geniet van het leven op het platteland.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact