• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

KIJK Geschiedenis

18%
Korting

Aanbieding!

KIJK Geschiedenis

Oorspronkelijke prijs was: €27.32.Huidige prijs is: €22.50.

  • Verschijnt 8x per jaar
  • Leuk als cadeau
  • Nergens goedkoper!

Maak je klaar voor een reis door de tijd met KIJK Geschiedenis! In elk exemplaar van dit tijdschrift word je meegenomen op een boeiende verkenningstocht door het verleden, van het stenen tijdperk tot de hedendaagse geschiedenis.

 

KIJK Geschiedenis zit boordevol meeslepende historische verhalen en adembenemende afbeeldingen die je meenemen naar lang vervlogen tijden. Ontdek vergeten helden, beroemde gebeurtenissen en intrigerende wendingen in de geschiedenis die de wereld hebben gevormd.

 

Onze toegewijde auteurs en redacteuren graven diep om verbazingwekkende feiten en inzichten te onthullen, waardoor je jouw historische kennis aanzienlijk kunt vergroten. Met een abonnement ontvang je elk exemplaar van KIJK Geschiedenis rechtstreeks in je postbus. Daarnaast brengt ons tijdschrift twee keer per jaar speciale edities uit, waardoor KIJK Geschiedenis je nog dieper meeneemt in de rijke geschiedenis van de mensheid!

 

Ben je klaar om je te verdiepen in de fascinerende wereld van de geschiedenis? Pak deze kans en neem een abonnement op KIJK Geschiedenis. Het is de ultieme manier om je passie voor geschiedenis te voeden en te genieten van alle verbazingwekkende verhalen, diepgaande inzichten en bijzondere beelden.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact