• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Knipmode

6%
Korting

Aanbieding!

Knipmode

Oorspronkelijke prijs was: €29.64.Huidige prijs is: €27.99.

  • Verschijnt iedere maand
  • Voor de creatievelingen
  • Nergens goedkoper!

Knipmode is het grootste zelfmaakmode maandblad van Nederland! In elke editie lees je in Knipmode de laatste mode en stylingtips zodat jij aan de slag kunt gaan om je eigen kleding te maken. Knipmode staat boordevol leuke accessoires, nieuwe patronen en tips & tricks voor zowel de beginnende creatieveling als de al gevorderde naaisters. Laat je inspireren en ga aan de slag om jouw kleding een eigen touch te geven met behulp van het tijdschrift Knipmode!

 

Het blad bevat verschillende naaitutorials, modellen en artikelen over de nieuwste modetrends, evenals tips en trucs om je vaardigheden te verbeteren. Knipmode is een must-read voor iedereen die van naaien houdt en op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van mode en naaien.

 

Knipmode bevat artikelen over het aanpassen van patroondesigns aan je persoonlijke stijl en het gebruik van verschillende materialen en technieken. Bovendien worden er in Knipmode regelmatig exclusieve interviews met bekende ontwerpers en naaisters gepubliceerd. Laat je inspireren en ga aan de slag om jouw kleding een eigen touch te geven met behulp van het tijdschrift Knipmode!

 

Met een abonnement op dit creatieve magazine ontvang je iedere maand een tijdschrift vol met inspiratie en praktische informatie, trends en stylingtips. Knipmode verschijnt twaalf keer per jaar en is het allergrootste zelfmaakmodeblad van Nederland.

 

Ben je ook weg van zelfmaakmode? Neem dan nu een abonnement op Knipmode en ervaar het plezier in het maken van kleding. Of geef een abonnement cadeau!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact