• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Landleven

8%
Korting

Aanbieding!

Landleven

Oorspronkelijke prijs was: €21.75.Huidige prijs is: €20.00.

  • Verschijnt 11x per jaar
  • Voor de buitenmensen
  • Nergens goedkoper!

Landleven is hét Nederlandse magazine voor buitenwonen en buitenleven. Al meer dan 25 jaar is dit tijdschrift een begrip voor echte buitenliefhebbers: mensen die houden van de natuur, duurzaamheid en zelfvoorzienendheid. Hou jij ook van buiten zijn, leven op het platteland, tuinieren en eerlijk en gezond eten en leven? Dan is Landleven het tijdschrift voor jou.

 

Landleven wordt 11 keer per jaar uitgebracht en richt zich met elke editie van ruim 160 pagina’s op natuurliefhebbers die alles willen weten over het leven in de natuur. Zo bevat dit tijdschrift onder andere tuintips, recepten voor (h)eerlijk eten en inspirerende reportages en prachtige foto’s over de natuur, schitterende tuinen, mooie Nederlandse landschappen en natuurgebieden en mensen die leven van hun dieren en hun land. Verder lees je in Landleven bijvoorbeeld ook artikelen over het verbouwen van groenten, het houden van dieren, het maken van jam en het bakken van brood.

 

Naast alle informatieve en inspirerende artikelen, vind je in iedere editie van Landleven tips voor leuke dagjes uit en creatieve ambachten en doe-het-zelf-ideeën. Bekende en minder bekende liefhebbers vertellen over boerderijen, boerenfamilies en over wat de natuur voor hen betekent. Daarnaast geven experts advies over van onder andere de aanleg van tuinen, de bouw van een kippenhok of hoe je goed voorbereid kunt gaan bergwandelen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact