• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

ELLE

29%
Korting

Aanbieding!

ELLE

Oorspronkelijke prijs was: €63.00.Huidige prijs is: €44.99.

  • Verschijnt iedere maand
  • Leuk als cadeau
  • Nergens goedkoper!

ELLE is uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest vooraanstaande modebladen, met een Nederlandse editie die haar lezers trakteert op een rijke mix van mode, schoonheid en lifestyle-inhoud. ELLE Nederland onderscheidt zich door haar unieke benadering van modejournalistiek, waarbij de nieuwste trends en stijlen worden gecombineerd met diepgaande analyses en interviews met toonaangevende figuren uit de modewereld. Naast de focus op mode en ontwerp, biedt ELLE artikelen over cultuur, kunst, en sociale kwesties, waarmee het blad een spiegel vormt voor de dynamische interesses van haar lezerspubliek.

 

De inhoud van ELLE strekt zich uit van uitvoerig samengestelde modereportages en exclusieve fotoshoots met beroemdheden tot diepgaande artikelen over schoonheidsinnovaties en persoonlijke verzorging. Het tijdschrift staat ook bekend om zijn krachtige visuele identiteit, met opvallende covers die de essentie van het hedendaagse modebewustzijn vangen. ELLE’s engagement met maatschappelijke thema’s, zoals duurzaamheid in de mode-industrie en vrouwenrechten, versterkt haar positie als een tijdschrift dat niet alleen stijl maar ook substantie biedt.

 

Door de jaren heen heeft ELLE zich gepositioneerd als een essentiële bron voor de modebewuste lezer die op zoek is naar inspiratie, entertainment, en inzicht in de mode- en lifestyle-industrie. Met een benadering die zowel informatief als inspirerend is, blijft ELLE een invloedrijk platform in het mode landschap.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact