• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Zin Magazine

16%
Korting

Aanbieding!

Zin Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €23.85.Huidige prijs is: €20.00.

  • Verschijnt 13x per jaar
  • Nergens goedkoper!

Zin Magazine is hét magazine voor vrouwen vanaf 50 jaar die actief en bewust van het leven willen genieten. Het maandblad is de ideale bron van inspiratie voor de tijd van je leven. In Zin lees je over een brede mix aan onderwerpen zoals o.a. over recensies van spannende boeken, leuke films, noemenswaardige theatervoorstellingen en andere culturele evenementen, waardoor je als 50+ vrouw op de hoogte blijft van de nieuwste releases en de laatste populaire uitjes.

 

Zin Magazine staat ook bekend om de aandacht voor interviews met bekende personen en inspirerende figuren, waarbij vaak de nadruk ligt op hun levenservaringen en perspectieven op het ouder worden. Gezondheid en welzijn zijn belangrijke thema’s, met artikelen en advies over gezond ouder worden, de laatste medische ontwikkelingen en tips voor het leiden van een actieve levensstijl.

 

In het blad is ook volop ruimte voor mooie verhalen van lezers en schrijvers om persoonlijke ervaringen en inzichten te delen. Maar ook voor reisverhalen over droomplekken, zowel dichtbij als in verre oorden. Daarnaast lees je praktische tips en verhalen over financiën, werk, pensioen, familie, kinderen en relaties. Neem een abonnement op Zin Magazine en laat je informeren en inspireren over onderwerpen die 50+ vrouwen echt interesseren.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact