• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar
Linda

Linda abonnement

Dé glossy voor de leukste vrouwen van Nederland!

  • In elke editie een spraakmakend dubbelinterview
  • Taboedoorbrekende verhalen over bekende en onbekende mensen
  • Het laatste nieuws op het gebied van mode, beauty, eten, tv, muziek, boeken en films
logo Linda SVG

  • De scherpste acties
  • Tot 92% Korting
  • Nergens goedkoper!

Proefabonnement op de LINDA

LINDA is dé glossy voor alle vrouwen in Nederland. Op zoek naar een proefabonnement op het tijdschrift de LINDA? Zoek dan niet verder en kijk hier wat voor verschillende abonnementen LINDA aanbiedt. Sluit hier snel en eenvoudig een proefabonnement af en krijg de LINDA gratis thuisbezorgd!

Halfjaarabonnement op de LINDA

Niet gelijk vast zitten aan een jaarabonnement? Sluit dan nu voor een halfjaar een proefabonnement op de LINDA af met korting. Lees de LINDA in papieren vorm of digitaal met de app Tijdschrift.nl. Handig voor op reis en onderweg!

Abonnee worden van de LINDA

Abonnee worden heeft veel voordelen! Want een abonnee ontvangt niet alleen het tijdschrift LINDA, een abonnement zorgt ook voor toegang tot de digitale omgeving van LINDA. Daarnaast heeft een abonnee altijd als eerste de LINDA in huis, gratis thuisbezorgd! Bovendien heeft LINDA ook regelmatig mooie aanbiedingen, speciaal en alleen voor abonnees.

Proefabonnement LINDA cadeau geven

Fan van de LINDA? Geef dan nu de LINDA cadeau! Verwen een familielid of vriendin met een abonnement op de LINDA. Zo worden ze elke maand verrast met indrukwekkende interviews, eigenzinnige verhalen, herkenbare columns en het laatste nieuws op het gebied van mode en beauty. Geef nu zonder zorgen een proefabonnement cadeau, want het abonnement stopt automatisch.

Proefabonnement LINDA Meiden

Speciaal voor jongeren heeft de LINDA de LINDA Meiden. Deze special die zich richt op een jongere doelgroep verschijnt zes keer per jaar. Het blad staat vol met interviews, leuke columns, nieuwtjes, interessante en persoonlijke verhalen, funfacts en heel veel beauty, mode en accessoires. Sluit nu een proefabonnement af op de LINDA Meiden!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact