• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Mijn Hobbykaart XL

44%
Korting

Aanbieding!

Mijn Hobbykaart XL

Oorspronkelijke prijs was: €66.15.Huidige prijs is: €37.20.

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Voor de creatievelingen
  • Nergens goedkoper!

Mijn Hobbykaart XL is een tijdschrift voor iedereen die gepassioneerd is over het zelf maken van kaarten. Het biedt een schat aan inspiratie en praktische hulp voor het creëren van unieke en creatieve kaartjes. Dit tijdschrift is perfect voor zowel beginners als gevorderde knutselaars die hun hobby willen verdiepen. Met een abonnement op Mijn Hobbykaart XL ontvang je regelmatig uitgaven boordevol met gedetailleerde instructies en extra gratis materialen zoals knipvellen, patronen en de uitdaging van de editie, waarmee je wordt aangespoord om je eigen unieke draai aan je creaties te geven.

 

Elk nummer van Mijn Hobbykaart XL is zorgvuldig samengesteld om te inspireren en te ondersteunen bij het maken van persoonlijke kaarten voor alle gelegenheden. De bijgeleverde materialen en uitdagingen stimuleren lezers om nieuwe technieken te proberen en hun vaardigheden te ontwikkelen. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor feestdagen, verjaardagen of gewoon omdat het leuk is om iets met de hand te maken, dit tijdschrift biedt alle tools en inspiratie die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

 

Mijn Hobbykaart XL staat centraal in een gemeenschap van enthousiaste kaartenmakers, waarbij het delen van ideeën en creaties wordt aangemoedigd, waardoor het niet alleen een bron van inspiratie is, maar ook een platform voor verbinding met gelijkgestemden.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact