• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Columbus Travel

19%
Korting

Aanbieding!

Columbus Travel

Oorspronkelijke prijs was: €27.68.Huidige prijs is: €22.50.

  • Verschijnt 9x per jaar
  • Voor de reisliefhebbers
  • Nergens goedkoper!

Columbus Travel is hét toonaangevende reismagazine van Nederland, gericht op avontuurlijke reizigers die de wereld buiten de gebaande paden willen ontdekken. Met speciale aandacht op ongerepte gebieden, duurzaam toerisme en unieke culturele ervaringen biedt Columbus Travel inspiratie voor reizen die verder gaan dan de standaardbestemmingen. Van diepgaande artikelen over de veiligste landen en steden voor reizigers tot tips voor slow travel en de mooiste wandelroutes wereldwijd, het magazine staat vol met praktische informatie en adembenemende fotografie. Columbus Travel behandelt een breed scala aan thema’s, waaronder werken in het buitenland, reizen voor en door vrouwen, en biedt daarnaast speciale edities zoals ‘In Eigen Land’ voor diegenen die de schoonheid van Nederland willen verkennen.

 

Elke editie van Columbus Travel duikt diep in thema’s zoals de beste roadtrips en treinreizen, met bespaartips, handige weetjes en nieuwe routes om de wereld op een unieke manier te ervaren. Het magazine stimuleert lezers om de wereld op een respectvolle manier te verkennen, rekening houdend met milieu en lokale gemeenschappen. Daarbij biedt Columbus Travel ook een platform voor reizigers om hun eigen verhalen en foto’s te delen, wat bijdraagt aan een levendige community van gelijkgestemde avonturiers.

 

Met zijn diepgaande reportages, praktische reistips en inspirerende verhalen is een abonnement op Columbus Travel een onmisbare bron voor iedereen die gek is op avontuurlijke reizen op een duurzame en verantwoorde manier.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact