• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

De Smaak van Italië

43%
Korting

Aanbieding!

De Smaak van Italië

Oorspronkelijke prijs was: €63.60.Huidige prijs is: €36.00.

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Voor de reisliefhebbers
  • Nergens goedkoper!

Ontdek Italië

De Smaak van Italië is hét magazine over lifestyle, reizen en gastronomie. Met een abonnement op De Smaak van Italië word je betoverd door de mooiste bestemmingen, de lekkerste gerechten, recepten en de mooiste reizen. In dit tijdschrift wordt veel aandacht besteed aan de Italiaanse lifestyle en gastronomie, met bijzondere regio’s inclusief routekaarten. Daarnaast vind je alles over wonen in Italië in de rubriek ‘Thuis in Italië’ en is het mogelijk om direct een reis te boeken naar dit wonderschone land.

 

De Smaak van Italië abonnement

In ieder nummer word je geïnformeerd over al het goeds uit en over Italië en word je meegenomen naar bekende en onbekende plekken die de moeite zijn om te bezoeken. De redactie reist regelmatig om de leukste plekken uit te zoeken en ziet Italië niet als één land, maar als 20 verschillende regio’s met ieder een eigen identiteit. Uiteraard informeert de redactie je over Sicilië, Campania en Toscane, maar net zo graag over de minder bekende regio’s. Neem nu een abonnement op De Smaak van Italië en proef de warme, mediterrane sfeer!

 

In de volgende editie

Huilen van heimwee of groots geluk? Jaarlijks vertrekken tientallen Nederlanders naar Italië om een B&B te beginnen. Bij de één wordt het een daverend succes, de ander staat drie jaar later nog te klussen aan een half vervallen ruïne. Weer een ander keert een illusie armer terug naar Nederland. Wij spraken vier ervaringsdeskundigen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact