• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Nordic Magazine

19%
Korting

Aanbieding!

Nordic Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €35.06.Huidige prijs is: €28.50.

  • Verschijnt ieder kwartaal
  • Voor de natuurliefhebber
  • Nergens goedkoper!

Nordic Magazine belicht de Scandinavische cultuur, design, gastronomie en reizen. Het biedt unieke inzichten in de levensstijl van de Noordse landen: Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, en IJsland, maar ook de Baltische staten, Groenland, Spitsbergen en de Faeröer Eilanden komen regelmatig aan bod.

 

Lezers worden getrakteerd op exclusieve content over Scandinavische designfilosofie, innovatie in de Noordse keuken en unieke reisverhalen die de verborgen juweeltjes van de regio onthullen. Elk nummer bevat inspirerende verhalen over de Noordse manier van leven, duurzaamheid en de sociaal-culturele dynamiek die deze landen zo fascinerend maakt.

 

Met zijn hoogwaardige fotografie en authentieke verhalen biedt Nordic Magazine een venster op de Scandinavische ziel, waarbij thema’s als minimalisme, natuurverbondenheid en innovatie centraal staan. Het is de perfecte bron voor iedereen die geïnteresseerd is in de trends, tradities en het dagelijks leven in het hoge Noorden, waardoor het een must-read is voor liefhebbers van Scandinavië en zijn rijke culturele tapestry.

 

Met een abonnement op het tijdschrift Nordic ontvang je elk kwartaal een uitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met reportages, interviews, boekbesprekingen, Scandinavische producten en een agenda op het gebied van toerisme, lifestyle en cultuur.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact