• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Paleo

56%
Korting

Aanbieding!

Paleo

Oorspronkelijke prijs was: €79.60.Huidige prijs is: €35.00.

  • Verschijnt ieder kwartaal
  • Leuk als cadeau
  • Nergens goedkoper!

Paleo lifestyle is het eerste Nederlandse magazine dat laat zien hoe eenvoudig en lekker het is om Paleo proof te eten. Het magazine verschijnt 4 keer per jaar met talloze informatie en inspiratie voor een gezonde levensstijl.

 

Het magazine zit dan ook vol met tips, nieuws, weekmenu’s en de essentie van het Paleo-dieet. Het bevat talloze recepten, handig ingedeeld naar verschillende eetmomenten, waaronder ontbijt, lunch, tussendoortjes, kids, diner en toetjes. Hier vind je niet alleen heerlijke gerechten, maar ook de sleutel tot een gezonder, energieker en gelukkiger leven.

 

Het Paleo Magazine is bij uitstek geschikt voor mensen met diverse voedingsbehoeften, zoals zij die willen afvallen, diabetes hebben, glutenvrij eten, lactose vermijden, suikervrij eten en toch smaakvolle gerechten willen bereiden. De veelzijdige recepten in het magazine bieden een oplossing voor diverse dieetwensen.

 

Paleo abonnement

 

Houdt u van lekker eten? Neem dan een abonnement op het magazine Paleo! Maak gebruik van de voordelen die een abonnement met zich meebrengt. Het is niet alleen een voordelige keuze ten opzichte van losse aankopen in de winkel, maar het magazine is een continue bron van inspiratie voor gezonde en bewuste voeding. Mis dit prachtige blad niet en kies jouw aanbieding hieronder of geef een abonnement cadeau.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact