• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

PF Fotografie Magazine

60%
Korting

Aanbieding!

PF Fotografie Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €39.96.Huidige prijs is: €16.00.

  • Verschijnt 8x per jaar
  • Voor de creatievelingen
  • Nergens goedkoper!

PF Fotografie Magazine, opgericht in 1984, staat bekend als een van de toonaangevende tijdschriften in Nederland op het gebied van fotografie. Het magazine biedt een diepgaande blik op de fotografiewereld en is bedoeld voor zowel professionele fotografen als enthousiaste amateurs.

 

Inhoudelijk is PF Fotografie Magazine divers en rijk. Het biedt lezers een mix van inspirerende interviews met zowel gevestigde als opkomende fotografen, diepgaande artikelen over technische en creatieve aspecten van fotografie, en reviews van de nieuwste apparatuur en software. Daarnaast worden lezers getrakteerd op prachtige fotoreportages en portfolios die een breed spectrum van fotografische genres bestrijken, van landschaps- tot portretfotografie en alles daartussenin.

 

Het tijdschrift biedt ook praktische tips en tutorials voor fotografen van alle niveaus, waarmee het niet alleen dient als een bron van inspiratie, maar ook als een educatief platform. Een abonnement zorgt ervoor dat u elke editie direct ontvangt en blijft geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en inspirerende werken van professionals en amateurs. Of het nu gaat om de fijne kneepjes van belichting, compositie, post-processing technieken, of advies over het opbouwen van een professionele portfolio. PF Fotografie Magazine biedt waardevolle inzichten en informatie die fotografen kunnen toepassen in hun eigen werk.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact