• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Plus Magazine

43%
Korting

Aanbieding!

Plus Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €65.45.Huidige prijs is: €37.50.

  • Verschijnt 11x per jaar
  • Leuk als cadeau
  • Nergens goedkoper!

Plus Magazine is hét tijdschrift dat adviseert én inspireert speciaal voor de actieve 50-plussers. Als abonnee van Plus Magazine lees je maandelijks ruim 200 pagina’s betrouwbare en praktische informatie die voor jou van belang zijn. 

Het magazine bevat interviews met zowel onbekende als bekende Nederlanders over onderwerpen die er écht toe doen in het leven zoals een grote verscheidenheid aan artikelen over mode, gezondheid, lifestyle, geld & recht en vrije tijd.

 

Hieronder een aantal voorbeelden van onderwerpen die in het tijdschrift besproken kunnen worden:

Modetrends: Het tijdschrift biedt informatie over de laatste modetrends met aandacht voor zowel casual als formele kleding. Er worden ook tips gegeven over hoe je bepaalde items het beste kunt dragen.

Gezondheid: Het tijdschrift bevat artikelen over gezondheid en fitness met inbegrip van onderwerpen zoals voeding en gewichtsbeheersing.

Lifestyle: Plus Magazine biedt artikelen over allerlei onderwerpen die het leven van ouderen raken, zoals carrière, relaties, reizen en persoonlijke groei.

Reizen: Inspiratie voor reisbestemmingen die zich richten op specifieke interesses, zoals cultuur, avontuur of ontspanning.

Geld en Recht: Plus Magazine bevat artikelen over onderwerpen zoals pensioen, besparen en consumentenrechten.

 

Er zijn verschillende voordelen voor een abonnement op Plus Magazine

  1. Bij een abonnement op Plus Magazine ontvangt u het tijdschrift maandelijks per post. Dit kan een abonnement zijn voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld een half jaar of een jaar waarbij u automatisch wordt verlengd totdat u opzegt.
  1. Iedere editie van Plus Magazine heeft een handig, uitneembaar katern met financiële en juridische informatie over onder andere sparen, pensioen, erven en schenken, toeslagen en hypotheek. 
  1. Het tijdschrift heeft ook een online aanwezigheid, zoals een website en sociale media kanalen, waarop extra inhoud en artikelen worden gedeeld en waar lezers kunnen interacteren met anderen.

Elke maand brengt het magazine u betrouwbare en actuele informatie over uw geldzaken en rechten, verhelderende artikelen over maatschappelijke ontwikkelingen, praktische tips om uw gezondheid op peil te houden, relaties en werk, inspirerende ideeën voor huis en tuin en boeiende reisreportages. De duidelijke artikelen met prachtige illustraties maken van Plus Magazine een tijdschrift om iedere maand weer naar uit te kijken. Plus Magazine: omdat u meer wilt weten. Neem nu een abonnement op dit no non-sense tijdschrift.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact