• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Quilt & Zo

42%
Korting

Aanbieding!

Quilt & Zo

Oorspronkelijke prijs was: €64.96.Huidige prijs is: €38.00.

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Voor de creatievelingen
  • Nergens goedkoper!

Quilt & Zo is hét tijdschrift voor de quiltenthousiasteling, boordevol met inspirerende projecten, technieken en verhalen voor zowel de beginnende als de gevorderde quilter. Of je nu op zoek bent naar nieuwe quiltideeën, de fijne kneepjes van het vak wilt leren of gewoon wilt genieten van de prachtige creaties, Quilt & Zo biedt een rijke bron van inspiratie en informatie voor iedereen die gepassioneerd is door quilten.

 

In elke editie van Quilt & Zo vind je stap-voor-stap handleidingen, praktische tips en gedetailleerde patronen die je helpen bij het creëren van je eigen textielkunstwerken. Van traditionele quilts tot moderne ontwerpen, het tijdschrift verkent alle facetten van het quilten, aangevuld met verhalen van quilters en kijkjes in hun creatieve processen.

 

Quilt & Zo is meer dan alleen een tijdschrift; het is een gemeenschap waar quilters hun passie kunnen delen en vieren. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je volgende project, advies nodig hebt over een techniek, of gewoon de schoonheid van quilten wilt bewonderen, Quilt & Zo is je ideale quiltcompagnon, gepresenteerd in een toegankelijke en inspirerende stijl.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact