• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Runner's World

20%
Korting

Aanbieding!

Runner’s World

Oorspronkelijke prijs was: €43.50.Huidige prijs is: €34.99.

  • Verschijnt 11x per jaar
  • Voor de sportliefhebbers
  • Nergens goedkoper!

Runner’s World is het grootste hardloopblad van Nederland en toonaangevend voor hardlopers van alle niveaus. Het maandblad informeert en inspireert over alles dat met hardlopen te maken heeft. Zo staat het blad vol met trainings- en voedingstips, maar krijg je ook advies over blessurepreventie en lees je inspirerende verhalen van zowel beginnende als professionele hardlopers.

 

Het magazine richt zich op het verbeteren van je hardloopprestaties, het verhogen van het uithoudingsvermogen en vooral ook op het genieten van elke loop. Runner’s World staat bekend om zijn diepgaande artikelen, deskundige adviezen en praktische tips van toonaangavende coaches, sportwetenschappers en ervaren redacteuren. Uitgelichte onderwerpen omvatten trainingsschema’s voor diverse afstanden, van 5K’s tot marathons, en de nieuwste trends in hardloopuitrusting en -technologie.

 

Daarnaast geeft het tijdschrift recensies van hardloopschoenen en -gear, evenals kalenders van interessante hardloopevenementen. Ook interviews met inspirerende personen, zoals bekende atleten en opmerkelijke amateurs, zijn een vast onderdeel van dit blad. Runner’s World informeert en motiveert je om nog beter te worden en slaat een brug tussen de wetenschap van het hardlopen en de passie voor de sport. Een abonnement op dit sportblad is dan ook een essentiële bron voor iedereen die zich wil verdiepen en verbeteren.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact