• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Santé

17%
Korting

Aanbieding!

Santé

Oorspronkelijke prijs was: €17.97.Huidige prijs is: €15.00.

  • Verschijnt 10x per jaar
  • Leuk als cadeau
  • Nergens goedkoper!

Een abonnement op Santé: inspiratie voor een healthy lifestyle

In de hedendaagse samenleving streven mensen ernaar om verantwoord, gezond en stralend te leven. Dit verlangen komt voort uit de behoefte om optimaal te presteren en zowel mentaal als fysiek welzijn te ervaren. Santé is hét ultieme tijdschrift dat deze dromen in vervulling kan laten brengen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare bron van informatie over gezondheid, schoonheid en mindfulness, dan is een abonnement op Santé een onmisbare investering in jouw welzijn.

 

Met een abonnement op Santé heb je maandelijks toegang tot uitgebreide artikelen en inzichten die je zullen begeleiden op jouw reis naar een gezondere levensstijl. Of het nu gaat om voedingstips, fitnessadviezen, beauty-geheimen, of het bevorderen van je mentale gezondheid, Santé voorziet je van actuele, wetenschappelijke onderbouwde informatie.

 

Wat Santé onderscheidt, is de belofte van evenwicht. Het magazine moedigt niet alleen een gezond leven aan, maar ook het genieten van het leven. Met een abonnement op Santé kun je ontdekken hoe je kunt genieten van geneugten van het leven, terwijl je goed voor jezelf zorgt.

 

Het magazine Santé verschijnt 10 keer per jaar. Daarnaast krijg je toegang tot de nieuwste artikelen en praktische tips op Santé.nl en via de diverse social media kanalen. Deze online bronnen zijn voortdurend bron van inspiratie en ondersteuning om het gezondheid traject te blijven stimuleren, zelfs tussen de tijdschriftedities door.

 

Santé cadeau geven? Onze onderstaande cadeau-abonnementen zijn flexibel en vrij van verplichtingen. Wat betekent dat je jouw vrienden en familie kunt verrassen met een dosis gezondheid, schoonheid en positiviteit die het hele jaar door straalt!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact