• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Schrijven Magazine

45%
Korting

Aanbieding!

Schrijven Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €50.10.Huidige prijs is: €27.50.

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Voor de creatievelingen
  • Nergens goedkoper!

Schrijven Magazine is een inspirerend tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in schrijven, van hobbyisten tot aspirant-professionals. Dit tweemaandelijkse magazine biedt een schat aan informatie, tips, en inspiratie over alle aspecten van het schrijfproces. Het behandelt onderwerpen zoals het opzetten van een verhaal of gedicht, het vinden van een uitgever, grammatica, schrijfstijl, en zelfs de levensstijl die bij schrijven hoort.

 

Schrijven Magazine onderscheidt zich door de praktische benadering van schrijven, met aandacht voor zowel creativiteit als het technische aspect. Zo lees je in dit blad o.a. inzichtelijke artikelen, interviews met zowel gevestigde auteurs als debutanten en krijg je nuttige informatie over de uitgeverswereld. Daarnaast omvat elke editie van het tijdschrift ook ‘Alice’, een literair tijdschrift dat zich richt op nieuw, onbekend schrijftalent. Schrijven Magazine is dan ook een uniek platform voor beginnende schrijvers.

 

Met een abonnement op Schrijven Magazine investeer je in je eigen creatieve en technische schrijftalent en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de schrijfwereld.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact