• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

TENNiS Magazine

14%
Korting

Aanbieding!

TENNiS Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €70.00.Huidige prijs is: €59.95.

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Voor de sportliefhebbers
  • Nergens goedkoper!

TENNIS Magazine is dé hotspot voor iedere tennisenthousiast, boordevol met de laatste nieuwtjes, speeltips en diepgaande analyses van de tenniswereld. Of je nu zelf op de baan staat, de grote wedstrijden volgt of gewoon gek bent op alles wat met tennis te maken heeft, dit blad serveert je maand na maand een stevige portie tennisplezier. Van spelverbeteringstechnieken tot het nieuwste op het gebied van tennisgear, TENNIS Magazine heeft het allemaal.

 

Verwacht interviews met de sterren van de tenniswereld, tactische besprekingen van memorabele matches en handige tips die je helpen je eigen spel te upgraden. TENNIS Magazine geeft je een VIP-pas naar de backstage van het professionele tennis, met insider info die elke tennisfan wil weten.

 

Maar TENNIS Magazine biedt meer dan alleen nieuws en tips; het is een viering van de tenniscultuur, met inspirerende verhalen uit de tennisgemeenschap, van de lokale clubhelden tot de grootheden op Wimbledon. Met zijn aantrekkelijke mix van diepgaande artikelen, praktische adviezen en schitterende fotografie, is TENNIS Magazine jouw betrouwbare dubbelpartner in de wondere wereld van tennis, perfect voor elke liefhebber die zijn liefde voor het spel wil verdiepen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact