• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Tijdschrift voor kinderen

Op zoek naar een leuk kindertijdschrift? Op deze pagina vind je een overzicht van de leukste bladen, speciaal voor kinderen.

  • De scherpste acties
  • Tot 92% Korting
  • Nergens goedkoper!

Kindertijdschriften

Kindertijdschriften zijn tijdschriften die specifiek gericht zijn op kinderen. Ze zijn ontworpen om kinderen te informeren, te onderwijzen en te vermaken. Kindertijdschriften kunnen ingaan op één specifiek onderwerp zoals bijvoorbeeld wetenschap, dieren, geschiedenis of creativiteit, of juist verschillende onderwerpen bundelen. Voor veel kinderen is een tijdschrift een leuke bezigheid en daarnaast ook nog eens heel leerzaam

Waarom een tijdschrift voor mijn (klein)kind?

Kindertijdschriften zijn niet alleen bedoeld voor het vermaken van kinderen, maar kunnen ook een belangrijke bijdrage leveren aan hun ontwikkeling. Kinderen leren vaak op een visuele manier, en kindertijdschriften kunnen helpen bij het aanwakkeren van hun nieuwsgierigheid en het versterken van hun kennis over verschillende onderwerpen. Om deze reden bevatten de tijdschriften vaak verhalen, puzzels, spellen, knutselideeën en andere activiteiten. Ze kunnen ook educatieve artikelen bevatten over onderwerpen zoals wetenschap, geschiedenis of natuur. Kindertijdschriften zijn vaak geïllustreerd met mooie kleurrijke afbeeldingen en foto’s die de aandacht trekken.

Verschillende kinderbladen

Kinderbladen zijn er voor kinderen van alle verschillende leeftijden en voor kinderen met verschillende interesses. Van kleuters tot aan tieners, voor ieder kind is er wel een geschikt tijdschrift. Voor kinderen in groep 1 en 2 is het blad Bobo bijvoorbeeld erg leuk. Dit is een tijdschrift over een blauw konijn en helpt kinderen op een speelse manier bij het leren lezen. In ieder blad wordt een ander thema behandeld. Voor iets oudere kinderen, die in groep 3 of 4 zitten is de Donald Duck Junior helemaal geschikt. Dit is een tijdschrift vol stripverhalen over de familie Duck. Voor kinderen vanaf een jaar of 7 of 8 is er ook de reguliere Donald Duck. Daarnaast zijn er speciaal voor meisjes ook bladen zoals de Tina of Katrien. Weet je nog niet helemaal zeker welk blad het best bij jouw (klein)kind past? Dan is een proefabonnement de ideale manier om te ontdekken welk tijdschrift het meest geschikt is voor jouw kind.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact