• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

MEIDEN Magazine

20%
Korting

Aanbieding!

MEIDEN Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €8.75.Huidige prijs is: €7.00.

  • Verschijnt iedere maand
  • Nergens goedkoper!

MEIDEN Magazine is een populair tijdschrift gericht op vrouwen en levensstijl. In het blad lees je alles over mode, schoonheid, gezondheid, relaties en nog veel meer. MEIDEN Magazine biedt informatie en inspiratie voor meiden in de leeftijdsgroep 9 tot 14 jaar. Lees de expertadviezen, boeiende artikelen, productbeoordelingen en persoonlijke verhalen.

 

Het tijdschrift beschikt over regelmatig terugkerende rubrieken, zoals een beauty- en mode-pagina, een gezonde levensstijl-pagina en een relatie- en seksualiteitspagina. In deze rubrieken kunnen de lezers hun verhaal met elkaar delen.

 

Bovendien richt het blad zich op het feit dat vrouwen zich bewust zijn van hun zelfbeeld en zelfvertrouwen. Het bevat artikelen en verhalen over zelfacceptatie, zelfzorg en het verbeteren van het zelfbeeld. Het doel is om meiden te helpen zich beter te voelen over zichzelf en hun leven, en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen.

 

Kortom, MEIDEN magazine is veel meer dan een tijdschrift vol met mode en schoonheidstips. Het is een platform dat meiden ondersteunt, aanmoedigt en inspireert om het beste uit hun leven te halen.

 

Wat kan ik verwachten?

Met een abonnement op Meiden magazine ontvang je elke maand een nieuw tijdschrift. Daarnaast zit er bij het blad een te gek cadeautje. Op bladen.nl vind je verschillende abonnementen, zo kan je kiezen voor 1 of 2 jaar abonnementen.

 

MEIDEN magazine is ook leuk om cadeau te geven!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact