• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Penny

15%
Korting

Aanbieding!

Penny

Oorspronkelijke prijs was: €10.47.Huidige prijs is: €8.95.

  • Verschijnt iedere twee weken
  • Speciaal voor kinderen
  • Nergens goedkoper!

Het tijdschrift Penny is een jeugdblad voor paardenliefhebbers en wordt iedere twee weken uitgegeven. Het richt zich vooral op jonge paardenliefhebbers die door interessante en informatieve artikelen hun kennis over deze dieren willen vergroten. Ook kan je elke maand verhalen, strips en prachtige posters van paarden en pony’s vinden naast tips over paardrijden en wedstrijden.

 

Penny biedt een schat aan informatie over paarden en pony’s door waargebeurde verhalen en foto’s waar kinderen hun kennis en vaardigheden mee kunnen verbeteren. Het tijdschrift vermaakt iedere maand lezers en brengt paardenliefhebbers samen.

 

Als je geïnteresseerd bent in paardenrassen, paardenverzorging en paardrijden en je wilt je kennis en passie over deze dieren verdiepen, dan is het afsluiten van een abonnement op de Penny een goed idee. Door een abonnement te nemen ontvang je het tijdschrift automatisch bij jou thuis en ben je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van paarden en pony’s. Een abonnement op Penny kan ook een leuk en educatief cadeau zijn voor jonge paardenliefhebbers, die zo elke twee weken een nieuw tijdschrift vol informatie, verhalen en posters ontvangen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact