• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Quest Junior

32%
Korting

Aanbieding!

Quest Junior

Oorspronkelijke prijs was: €95.00.Huidige prijs is: €64.99.

  • Verschijnt 10x per jaar
  • Speciaal voor kinderen
  • Nergens goedkoper!

Met een abonnement op Quest Junior worden nieuwsgierige kinderen van 7 tot 12 jaar op een leuke manier wijzer gemaakt. Het biedt een combinatie van educatieve en entertainende inhoud en bevat artikelen over wetenschap, technologie, geschiedenis, aardrijkskunde en andere interessante onderwerpen. Ook kunnen er puzzels, games en andere activiteiten in de Quest Junior gevonden worden.

 

Dit tijdschrift is er net als de ‘gewone’ Quest om lezers te stimuleren, te laten ontdekken en nieuwsgierigheid aan te wakkeren, maar dan speciaal voor kinderen.

 

Quest Junior staat vol met leerzame strips, doordenkers, mooie en bijzondere foto’s en gekke wetenswaardigheden. Ook laat experimentenexpert Boy jou iedere maand de allerleukste proefjes zien. Het magazine zorgt voor leuk en intelligent vermaak voor ieder kind en biedt gegarandeerd gespreksstof voor het hele gezin. 

 

Quest Junior abonnement

Als abonnee lees je 10x per jaar in het magazine. alles over natuur, techniek, ons lichaam, geschiedenis en psychologie. De Quest Junior is op een kindvriendelijke manier geschreven, met veel beeldmateriaal en vermakelijke verhalen en activiteiten die kinderen kunnen uitvoeren om meer te leren over deze onderwerpen. Het idee is om kinderen op een leuke manier meer te laten leren over de wereld om hen heen, de Quest Junior kan daarom een geweldige manier zijn om kinderen te helpen hun kennis en begrip van deze belangrijke onderwerpen te vergroten.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact