• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

KRO Magazine

27%
Korting

Aanbieding!

KRO Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €134.88.Huidige prijs is: €99.00.

  • Verschijnt iedere week
  • Volledig TV- en filmaanbod

Ben jij op zoek naar een tv-gids die meer biedt dan alleen programmaoverzichten? Overweeg dan eens een abonnement op het KRO Magazine. Dit tv-programmablad gaat verder dan alleen het weergeven van programmagegevens; het is een gids naar een diverse mix van ingezonden brieven, interessante reportages en handige dagtips .

 

Met een abonnement op KRO Magazine hoef je niet eindeloos te zoeken naar wat er op tv is. Het blad voorziet je van heldere overzichten en praktische tips, waardoor je gemakkelijk kunt kiezen uit het uitgebreide tv-aanbod. Het is een betrouwbare gids die je helpt om het beste uit je kijkervaring te halen.

 

Wat KRO Magazine echt bijzonder maakt, is de persoonlijke touch. De ingezonden brieven brengen lezers samen door ervaringen en meningen te delen. Dit creëert een gemeenschap van tv-liefhebbers die elkaar inspireren en informeren.

 

Daarnaast bieden de reportages in KRO Magazine diepgaande inzichten in de wereld achter de programma’s. Je ontdekt de verhalen achter de schermen en krijgt een beter begrip van wat er op televisie gebeurt.

Een abonnement bij KRO Magazine? Zie hieronder het aanbod en stap in de vertrouwde wereld van KRO Magazine; een bron van informatie en gemeenschap voor tv-liefhebbers.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact