• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Mikro Gids

41%
Korting

Aanbieding!

Mikro Gids

Oorspronkelijke prijs was: €66.28.Huidige prijs is: €39.00.

  • Verschijnt iedere week
  • Speciaal voor mannen én vrouwen
  • Volledig TV- en filmaanbod

Een abonnement op de televisiegids Mikro-gids is een geweldige manier om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste televisieprogramma’s en films. Mikro-gids is een wekelijks tijdschrift dat zich richt op televisie- en filmprogrammering. Het biedt een uitgebreide lijst van alle programma’s die op televisie worden uitgezonden, evenals recensies, interviews en achtergrondinformatie over de nieuwste films. Een abonnement op Mikro-gids biedt veel voordelen. Ten eerste ontvang je elke week een nieuwe editie van het tijdschrift, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste programma’s en films.

 

Daarnaast bevat het tijdschrift ook exclusieve interviews met acteurs en regisseurs, evenals recensies van de nieuwste films en televisieprogramma’s. Een ander voordeel van een abonnement op Mikro-gids is dat het je helpt om tijd te besparen. In plaats van zelf door de televisiegids te bladeren op zoek naar interessante programma’s, kun je vertrouwen op de aanbevelingen van Mikro-gids. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je nooit meer een interessant programma mist.

 

Tot slot is een abonnement op Mikro-gids ook nog eens voordelig. Je betaalt een vast bedrag per maand of per jaar en ontvangt daarvoor elke week een nieuwe editie van het tijdschrift. Dit is veel goedkoper dan het kopen van losse tijdschriften of het betalen van hoge abonnementskosten voor andere televisiegidsen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact