• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

NCRV-gids

40%
Korting

Aanbieding!

NCRV-gids

Oorspronkelijke prijs was: €244.80.Huidige prijs is: €147.00.

  • Verschijnt iedere week
  • Speciaal voor mannen én vrouwen
  • Volledig TV- en filmaanbod

De NCRV-gids is een wekelijks verschijnend tijdschrift met een rijke historie die teruggaat tot 1924, toen het werd opgericht door de Nederlandse Christelijke Radio Vereniging (NCRV). Het blad staat bekend om zijn uitgebreide programmabeschrijvingen van televisie- en radioprogramma’s, maar biedt meer dan alleen gidsinformatie. De NCRV-gids richt zich op een breed publiek met interesse in cultuur, maatschappij, en religie. De gids biedt diepgaande artikelen, interviews met bekende en minder bekende Nederlanders, en achtergrondverhalen die de kijker voorzien van context bij programma’s.

 

 

Kenmerkend voor de NCRV-gids is de aandacht voor zowel inhoudelijke als vermakelijke content, met een duidelijke focus op waarden als samenhang, betrokkenheid en inspiratie. Het magazine speelt in op actuele thema’s binnen de samenleving en de media, en probeert hiermee lezers niet alleen te informeren, maar ook te inspireren en tot nadenken te stemmen.

 

 

Naast de tv- en radioprogrammering bevat de gids regelmatig speciale bijlagen, thema-uitgaven en tips voor films, series, en boeken, waarmee het een gidsfunctie vervult in het bredere culturele landschap. De NCRV-gids weet zich te onderscheiden door een unieke mix van programma-informatie en verdiepende artikelen, waarmee het een vaste waarde is in vele Nederlandse huishoudens.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact