• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

TrosKompas

43%
Korting

Aanbieding!

TrosKompas

Oorspronkelijke prijs was: €75.40.Huidige prijs is: €42.95.

  • Verschijnt iedere week
  • Volledig TV- en filmaanbod

TrosKompas, de handigste tv-gids van Nederland! Met een tijdschrift abonnement op TrosKompas ontvang je wekelijks het complete programmaoverzicht, uitgebreide achtergrondinformatie over het programma-aanbod en lees je iedere week leuke en interessante columns van o.a. Freek Vonk, Albert Verlinde en fotograaf William Rutten.

 

TrosKompas abonnement

Met een TrosKompas abonnement krijg je wekelijks het complete programmaoverzicht inclusief alle best bekeken digitale kanalen en uitgebreide achtergrondinformatie over het programma-aanbod. Het nieuwe tv-kijken vindt u terug in de on demand-rubriek waarin TrosKompas u gidst in het steeds groter groeiende aanbod van Netflix, Videoland, NLZiet etc. Daarnaast ontvangt u wekelijks maar liefst 7 pagina’s met filmrecensies van die week in ‘FilmKompas’ en een groot interview met een bekende Nederlander. Ook leest u in TrosKompas columns van o.a. Antoinette Hertsenberg, Freek Vonk, Jill, Albert Verlinde, Dierenarts Hans en fotograaf William Rutten. De Donald Duck strip voor jong en oud is speciaal geschreven voor TrosKompas en dus uniek! Zie op deze pagina de beste aanbieding voor uw TrosKompas abonnement. 

 

Een TrosKompas tv-gids abonnement kan handig zijn als je regelmatig televisie kijkt en graag wilt weten welke programma’s er de komende week worden uitgezonden. Het abonnement biedt een overzichtelijke en uitgebreide programmagids met informatie over de programma’s op alle tv-zenders, inclusief beschrijvingen en recensies. Bovendien bevat de TrosKompas vaak leuke extra’s zoals kortingsbonnen voor uitjes en evenementen. Als je dus op zoek bent naar een handige en compleet tv-gids abonnement, kan TrosKompas een goede optie zijn.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact