• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

TVFilm

60%
Korting

Aanbieding!

TVFilm

Oorspronkelijke prijs was: €272.37.Huidige prijs is: €108.00.

  • Verschijnt iedere twee weken
  • Volledig TV- en filmaanbod

TVFilm – Dé tv-gids voor filmliefhebbers en seriefanaten

TVFilm is dé tv-gids speciaal voor filmliefhebbers en seriefanaten. Deze gids biedt tweewekelijks een compleet overzicht van alle films, series en programma’s, zowel op televisie als online. Naast informatie over films, series en het dagelijkse tv-aanbod staan er ook artikelen in over muziek, sport en gadgets.

 

De TVFilm tv-gids is compact en je kunt per dag en per zender bekijken welke programma’s er worden uitgezonden, inclusief korte samenvatting, tijdstip en duur van de uitzending. Elke editie krijg je kijktips over welke populaire shows je niet mag missen en kom je alles te weten over de nieuwste releases en films die je echt moet hebben gezien. Het bevat ook achtergrondinformatie over films en series, een plot- of themaomschrijving, recensie of informatie over acteurs of presentatoren.

 

Wanneer je kiest voor een abonnement op de TVFilm ontvang je automatisch elke twee weken als eerste de tv-gids. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste films, series en meest actuele uitzendschema. Als abonnee kun je vaak profiteren van extraatjes, aanbiedingen, winacties, kortingen op evenementen en meer. Kortom, met een abonnement op TVFilm hoef je niets meer te missen en ben je altijd op de hoogte van het beste wat televisie en streaming te bieden hebben.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact