• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

VARAgids

48%
Korting

Aanbieding!

VARAgids

Oorspronkelijke prijs was: €149.00.Huidige prijs is: €78.00.

  • Verschijnt iedere week
  • Volledig TV- en filmaanbod

Met een abonnement op de VARAgids ontvang je wekelijks het beste mediatijdschrift van Nederland. Deze wordt uitgegeven door BNNVARA. De VARAgids bevat de nieuwste programmaring van zowel televisie als radio. Met het programmaoverzicht ziet u direct op welk tijdstip en zender uw favoriete serie begint of wanneer er een leuke film op tv te zien is. Verder zijn er leuke interviews met beroemdheden en achtergrondartikelen over populaire televisieprogramma’s en radio-uitzendingen.

 

Daarnaast lees je verschillende achtergrondartikelen over programma’s, documentaires en films. In de VARAgids staan wekelijks columns van Youp van ‘t Hek, Özcan Akyol, Mart Smeets en Claudia de Breij. Maar ook artikelen over entertainment, cultuur en lifestyle. Deze kunnen variëren van film- en muziekrecensies tot artikelen over mode, eten en reizen. Een abonnement op de VARAgids is een goede manier zijn om in contact te blijven met de VARA en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de omroep!

 

VARAgids abonnement

De televisiegids van de VARA is er voor iedereen, of u nu student bent of een leuk blad zoekt voor het hele gezin. Ontvang wekelijks de TVgids op de mat. Op bladen.nl vind je verschillende abonnementen voor de VARAGids. Kies uit 12 nummers of 52 nummer.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact