• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

VPRO Gids

20%
Korting

Aanbieding!

VPRO Gids

Oorspronkelijke prijs was: €31.31.Huidige prijs is: €25.00.

  • Verschijnt iedere week
  • Volledig TV- en filmaanbod

De VPRO Gids is een wekelijkse televisie gids dat wordt uitgegeven door de VPRO, een omroepvereniging die bekend staat om haar kritische en vernieuwende programma’s op radio en televisie. Met een abonnement op de VPRO Gids ontvang je elke week een nieuwe editie van het tijdschrift in de brievenbus. In de gids vind je onder andere interviews met bekende Nederlanders, recensies van films, boeken en televisieprogramma’s, achtergrondverhalen over maatschappelijke kwesties en tips voor interessante evenementen en exposities.

 

Een abonnement op de VPRO Gids biedt niet alleen veel leesplezier, maar ook veel voordelen. Zo krijg je als abonnee korting op VPRO-evenementen en -producten, kun je meedoen aan exclusieve winacties en maak je kans op gratis kaartjes voor film- en theaterpremières. De omroepvereniging ontvangt geen subsidie van de overheid en is dus afhankelijk van de steun van haar leden en abonnees. Door een abonnement op de VPRO Gids af te sluiten, help je de VPRO om haar kritische en vernieuwende programma’s te blijven maken en uitzenden. Kortom, een abonnement op de VPRO Gids is niet alleen een bron van informatie en vermaak, maar ook een manier om bij te dragen aan een onafhankelijke en kritische media.

 

Met een VPRO Gids abonnement haalt u gegarandeerd meer uit uw radio en tv. De VPRO is de omroep van het vrije denken. Wij maken oorspronkelijke, verdiepende en soms tegendraadse programma’s. Dit vindt u terug in onze gids in de vorm van boeiende artikelen en scherpe columns.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact