• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar
VT Wonen
TVwonen logo

VTWonen abonnement

Jouw portie woongeluk

  • Alles voor een mooi en leefbaar huis
  • Elke maand de laatste woontrends en tips van de vtwonen stylisten
  • Kijk binnen bij inspirerende huizen

VT Wonen tijdschrift

VT Wonen is het tijdschrift voor wie op zoek is naar wooninspiratie. Het magazine biedt een mix van persoonlijke verhalen en woonstijlen. Daarnaast kun je bij bekende en minder bekende mensen ‘binnenkijken’ om inspiratie op te doen om van je eigen huis een droomhuis te maken. Wil je een (proef)abonnement op VT Wonen afsluiten? Bekijk dan hier wat voor verschillende abonnementen VT Wonen aanbiedt en sluit hier snel en eenvoudig je (proef)abonnement af.

VT Wonen proefabonnement

Wil je laagdrempelig kennismaken met het tijdschrift van VT Wonen? Sluit dan nu een proefabonnement af en ontvang drie maanden lang of gedurende een halfjaar de VT Wonen op de deurmat, afhankelijk van welk proefabonnement je kiest. Daarnaast heb je direct toegang tot de digitale omgeving en kun je de edities tot drie maanden terug lezen, zodat je goed kunt beoordelen of VT Wonen het tijdschrift is voor jou.

Wat kost een abonnement VT wonen?

Een abonnement op VT Wonen kost slechts enkele euro’s per maand, afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Daarnaast zijn er regelmatig kortingsacties, waardoor je het abonnement nog voordeliger kunt afsluiten. Heb je al meerdere abonnementen bij DPG Media lopen, dan ontvang je zelfs een fikse korting, die kan oplopen tot 50%. Kijk snel welke aanbiedingen er nu zijn en sluit hier je abonnement af.

VT Wonen met cadeau

Op zoek naar een cadeau bij het afsluiten van een VT Wonen abonnement? VT Wonen geeft af en toe cadeaus bij het afsluiten van een abonnement, maar vaker fikse kortingen, ook leuk toch? Ben je eenmaal abonnee, dan maak je wel iedere maand kans op de leukste cadeaus, zoals interieurboeken, plaids, kussens en nog veel meer andere leuke wooncadeaus!

Wanneer komt de VT Wonen uit?

Het VT Wonen magazine verschijnt elke 4 weken en is dus een maandblad. Daarnaast verschijnen er vier keer per jaar VT Wonen Specials met twee verschillende thema’s. Bij het afsluiten van je abonnement kun je kiezen of je alleen de reguliere VT Wonen tijdschriften wilt ontvangen of ook de Specials.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact