• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Women's Health

40%
Korting

Aanbieding!

Women’s Health

Oorspronkelijke prijs was: €83.86.Huidige prijs is: €49.99.

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Speciaal voor vrouwen
  • Nergens goedkoper!

Women’s Health is hét magazine in Nederland voor een gezonde levensstijl. Als je op zoek bent naar de sleutel tot het bereiken en behouden van een fit en actief lichaam, en als je wilt leren hoe je bewuster met je voeding kunt omgaan, dan ben je bij Women’s Health aan het juiste adres.

 

Bij Women’s Health begrijpen ze dat niet iedereen streeft naar een sixpack, maar ze zijn er wel van overtuigd dat iedereen kan werken aan het vergroten van hun energie en veerkracht. Hun missie is om jou te inspireren, informeren en uit te dagen om het beste uit jezelf te halen. Women’s Health gelooft dat de mooiste dingen gebeuren buiten je comfortzone, en daarom word je in dit magazine aangemoedigd je grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 

Een abonnement bij Women’s Health is de sleutel tot een gezondere en actievere levensstijl. Het tijdschrift verschijnt maar liefst 7 keer per jaar, zodat je regelmatig kunt genieten van nieuwe inzichten en inspiratie. Als abonnee ontvang je elke editie al voordat deze in de winkel ligt, zodat je altijd up-to-date bent met de laatste trends en tips op gebied van gezondheid en welzijn.

 

Daarnaast profiteer je van exclusieve aanbiedingen en kortingen om jouw gezonde levensstijl te ondersteunen. Women’s Health is nu ook cadeau te geven, zonder vast te zitten aan een vast abonnement!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact