• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Yoga Magazine

22%
Korting

Aanbieding!

Yoga Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €58.00.Huidige prijs is: €45.00.

  • Verschijnt ieder kwartaal
  • Voor de sportliefhebbers
  • Nergens goedkoper!

Yoga magazine is jouw bron van inspiratie, rust en balans! Ontdek die betoverende wereld van yoga, waar lichaam, geest en ziel samenkomen in harmonie. Of je nu een ervaren yogi bent of net begint aan je reis, Yoga magazine biedt diepgaande inzichten, praktische tips en boeiende verhalen om je yoga-skills naar nieuwe hoogten te brengen. Laat je meevoeren door de pagina’s vol met uitdagende houdingen, meditatietechnieken, gezonde recepten en verrijkende interviews met vooraanstaande yogadocenten en -beoefenaars. Open je hart, strek je geest en vind sereniteit in elke editie van Yoga Magazine.

 

Stap binnen in de wereld van Yoga Magazine, waar elke pagina een uitnodiging is om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Van krachtige asana’s die je lichaam versterken tot meditatieve reizen die je geest kalmeren, het tijdschrift biedt een schat aan begeleiding voor zowel beginners als doorgewinterde beoefenaars. Laat de experts je leiden door adembenemende sequenties, leer over de filosofie achter yoga en ontdek hoe je deze eeuwenoude praktijk naadloos kunt integreren in je moderne levensstijl.

 

In elke editie van Yoga Magazine verkennen we de diverse facetten van yoga – van de traditionele tot de eigentijdse benaderingen. We duiken diep in onderwerpen zoals mindfulness, chakra-balancering, zelfzorg, en nog veel meer.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact