• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

NRC Weekendabonnement - 1 jaar

51%
Korting

Aanbieding!

NRC Weekendabonnement – 1 jaar

Oorspronkelijke prijs was: €8.10.Huidige prijs is: €4.00.

  • Inclusief NRC podcasts en nieuwsbrieven
  • Altijd betrouwbaar nieuws via nrc.nl en de app
  • Bekroonde onderzoeksjournalistiek
  • Hoge korting voor nieuwe abonnees
  • Draag bij aan de toekomst van kwaliteitsjournalistiek

NRC Weekend Abonnement

Het NRC weekendabonnement brengt het beste van kwaliteitsjournalistiek en uitgebreide verslaggeving van zowel binnenland als buitenlands nieuws direct bij u thuis. Elke zaterdagochtend ligt de dikke zaterdageditie van de NRC op uw deurmat, vol met diepgaande reportages, opiniestukken, interviews en achtergrondverhalen.

Voor de nieuwsgierige geest

U vindt er gedetailleerde analyses en context bij het nieuws, dat helpt bij het dieper begrijpen van wereldgebeurtenissen. Met een breed scala aan onderwerpen die behandeld worden, van politiek en economie tot kunst en cultuur, wetenschap en lifestyle, is er voor ieder wat wils.

Ontdek de weekendbijlage

De extra dikke zaterdageditie bevat meerdere bijlagen zoals de Zaterdag Bijlage, Wetenschap, Opinie & Debat, Boeken en Magazine. De bijlagen diepen diverse thema’s uit, variërend van politiek en samenleving tot kunst en cultuur, wetenschap en lifestyle, en bieden een rijk en gevarieerd leespalet.

Altijd en overal toegang

Bij uw NRC weekendabonnement is ook volledige toegang tot digitale inhoud inbegrepen. Hierdoor kunt u het laatste nieuws en achtergronden lezen waar en wanneer u maar wilt – op de NRC-website, via de e-paper of met de NRC-app. Daarnaast kunt u kiezen voor pushmeldingen op uw mobiele apparaten, zodat u op de hoogte blijft van belangrijk nieuws of updates.

Sluit nu uw NRC weekendabonnement af

Word nu abonnee en ervaar de voordelen van het NRC weekendabonnement. Ontdek de rijke inhoud, geniet van de weekendbijlagen en blijf op de hoogte met onze digitale toegang. We zien ernaar uit u als lezer te verwelkomen!

Binnen 14 dagen na ontvangst -> Niet tevreden? Geld terug!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact