• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Alle tijdschriften

Het aanbod van tijdschriften in Nederland is zeer groot. Daarom hebben we deze ingedeeld op thema. Gebruik onze zoekfunctie als je op zoek bent naar een specifiek tijdschrift.

  • De scherpste acties
  • Tot 92% Korting
  • Nergens goedkoper!

Proefabonnementen op tijdschriften

Bent u op zoek naar een proefabonnement van een tijdschrift? Hier vindt u van vrijwel alle bladen in Nederland proefabonnementen. Sluit het abonnement snel en eenvoudig af en vaak ontvangt u ook nog korting! Hier vindt u de beste aanbiedingen en acties van vrijwel alle tijdschriften.

Proefabonnement met cadeau

Wekelijks of maandelijks een leuk tijdschrift op de deurmat en ook nog een leuk cadeau erbij? Veel uitgevers bieden leuke cadeaus aan wanneer u een abonnement afsluit. Bekijk hier bij welk abonnement u extra’s ontvangt of ga voor een proefabonnement met fikse korting!

Proefabonnementen op de Libelle, Margriet en meer!

Wilt u een proefabonnement afsluiten op de Libelle, Margriet of een ander populair tijdschrift, neem dan snel een kijkje. Mocht er geen proefabonnement beschikbaar zijn, dan kunt u er voor kiezen om een regulier abonnement af te sluiten. Let er dan wel op dat dit vaak niet automatisch afloopt en dat u een regulier abonnement zelf moet opzeggen.

Proefabonnement cadeau geven

Cadeautip! Wilt u een proefabonnement cadeau doen, zoek dan niet verder. Sluit hier snel en eenvoudig het proefabonnement af van het tijdschrift van uw keuze. Het perfecte cadeau voor uw partner, vriend of vriendin. Gegarandeerd een verrassing!

Proefabonnement stopt automatisch

Wilt u een proefabonnement afsluiten, maar wilt u zeker weten of het abonnement automatisch stopt? Check dit dan bij de uitgever waar u het tijdschrift bestelt. Het wisselt namelijk per uitgever of het proefabonnement automatisch stopt of niet. Bij vrijwel alle aanbieders eindigt een proefabonnement automatisch. Bij enkele tijdschriften dient u zelf het abonnement tijdig stop te zetten. Doet u dit niet dan wordt het abonnement automatisch verlengd.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact