• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

National Geographic Historia

35%
Korting

Aanbieding!

National Geographic Historia

Oorspronkelijke prijs was: €93.00.Huidige prijs is: €59.99.

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Leuk als cadeau
  • Alles over geschiedenis

Stap in de wereld van National Geographic Historia en laat je meevoeren door de rijke geschiedenis van onze planeet. Als geschiedenisliefhebber is dit tijdschrift een absolute must-have. National Geographic Historia onderscheidt zich met prachtige foto’s en illustraties die de boeiende verhalen tot leven brengen. Van de prehistorie tot de Eerste Wereldoorlog, elk nummer biedt een diepgaande reis door de tijd. Met 6 uitgaven per jaar is het een regelmatige dosis van historische ontdekkingen.

 

Wat dit abonnement extra bijzonder maakt, is dat je niet alleen geniet van het magazine, maar ook het wetenschappelijke onderzoek van de National Geographic Society steunt. Als abonnee ontvang je het tijdschrift bovendien ruim voor de officiële release in de winkel. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste historische inzichten.

 

Met een abonnement ontvang je daarnaast de gratis digitale versie op je smartphone of tablet. Zo kun je niet alleen thuis, maar ook onderweg genieten van National Geographic Historia.

 

Kortom, een abonnement op National Geographic Historia is niet alleen een reis door de tijd, maar ook een manier om wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen en altijd en overal toegang te hebben tot de boeiende verhalen die onze wereldgeschiedenis vormgeven.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact